Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Catalog-forever.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ceai Aloe Blossom Herbal
1681
Brand
Forever Living Products
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.

Acest produs internaţional combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

Ingrediente:
scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.

CONŢINUT: 25 plicuri sigilate individual.

Administrare:
Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute.
Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi.

Cod produs: 200
Pret consumator: 19,78 Euro (TVA inclus)
Pret redus: 16,81 Euro (TVA inclus)
Transport GRATUIT in Bucuresti!

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura